Een gesprekje op maat?

0483 53 50 55

Industriële schilderwerken

Bij Blue Cleaning bieden we professionele en hoogwaardige industriële schilderwerken aan voor een breed scala aan installaties, containers, tanks en meer. Of het nu gaat om nieuwbouw- of onderhoudsschilderwerken, tanklining, speciale coatings of straalwerken, wij hebben de expertise en ervaring om aan uw behoeften te voldoen.

Onze gekwalificeerde schilders gebruiken hoogwaardige verf en coatings om ervoor te zorgen dat uw apparatuur en installaties worden beschermd tegen corrosie, weersinvloeden en andere schade. We kunnen het werk ter plaatse bij u uitvoeren of in ons atelier, gelegen in het hart van de Antwerpse haven.

Onze uitgebreide expertise in straaltechnieken, waaronder natstralen, vacuümstralen en CO2-stralen, maakt ons de ideale partner voor het reinigen van oppervlakken en het verwijderen van roest en corrosie. We hebben ook de capaciteit om machineonderdelen te behandelen met behulp van glasparelstralen.

Wij begrijpen dat elke klus uniek is en dat elke klant specifieke eisen heeft. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die aan uw behoeften en budget voldoen. Of u nu een kleine reparatie nodig heeft of een groot project wilt uitvoeren, wij staan klaar om u te helpen.

Efficiëntie
Onze medewerkers zijn zorgvuldig opgeleid om zowel de schoonmaak als het beheer stipt en efficiënt uit te voeren. Uw tijd is kostbaar en daarom streven we ernaar om onze werkzaamheden zo snel en efficiënt mogelijk uit te voeren.
Transparantie
We stellen duidelijke afspraken met onze klanten en houden ons aan onze verplichtingen. Zo kunt u er altijd op rekenen dat we ons werk naar behoren uitvoeren, zonder vervelende verrassingen.
Kwaliteit
Bij Blue Cleaning staan kwaliteit en professionaliteit voorop. Wij houden rekening met factoren zoals opleiding, budget, timing en aanpak om ervoor te zorgen dat we altijd de beste resultaten leveren.
Previous
Next